10ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Ιορδανία
Τιμή ανά άτομο από 1.479 €

10ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Ιορδανία

από
1.479 €
κατ' άτομο
από
1.479 €
τιμή ανά άτομο
10ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Ιορδανία
Περιγραφή

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλήρες οδοιπορικό στην Ιορδανία, που ξεκινά από την πρωτεύουσά της, το Αμμάν, και συνεχίζει με τον αρχαιολογικό χώρο της Γέρασας, σπουδαίας ελληνικής πόλης που ανήκε στη Δεκάπολη της "Κοίλης Συρίας". Ερχόμαστε στο κάστρο Αλτζούν. Επισκεπτόμαστε τη Μάνταμπα, το σημαντικότερο χριστιανικό κέντρο της Ιορδανίας, το βιβλικής σημασίας Όρος Νεμπό και τη Βηθανία, το μέρος στο οποίο, με βάση τις Γραφές, πιστεύεται ότι βαπτίστηκε ο Ιησούς. Η εκπληκτικής ομορφιάς Πέτρα είναι σίγουρα από τα highlights του ταξιδιού, η πολιτεία των Ναβαταίων με τα εντυπωσιακά μνημεία που μοιάζουν να μας ταξιδεύουν στον χρόνο. Ακολουθεί «σαφάρι» με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (με καρότσα) στη «σουρεαλιστική» κοιλάδα Ουάντι Ραμ με τα μαγικά βουνά από γρανίτη και πολύχρωμη άμμο, σμιλευμένα από το μεγαλύτερο γλύπτη, τον αέρα, και με διανυκτέρευση σε πολυτελή βεδουίνικη σκηνή στην έρημο. Ερχόμαστε επίσης στην Άκαμπα, το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, που αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο της Ιορδανίας στη θάλασσα, και καταλήγουμε στη Νεκρά Θάλασσα, ένα εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο σε ένα υπέροχο τοπίο!

9Νύχτες
12Προορισμούς
5Προγραμματισμένα καταλύματα
5Μεταφορά
1Δραστηριότητες
Επίσκεψη
Δρομολόγιο

Ημέρα 1: Αμμάν

Ημέρα 2: Αμμάν, Τζέρας, Αϊλούν, Αμμάν

Ημέρα 3: Αμμάν

Ημέρα 4: Αμμάν

Ημέρα 5: Αμμάν, Madaba, Mount Nebo, Ιερουσαλήμ, Πέτρα, Γουάντι Μούσα

Ημέρα 6: Πέτρα, Γουάντι Μούσα, Αλ Μπέιντα, Ουάντι Ρουμ

Ημέρα 7: Ουάντι Ρουμ, Άκαμπα

Ημέρα 8: Άκαμπα, Νεκρά Θάλασσα, Ιορδανία

Ημέρα 9: Νεκρά Θάλασσα, Ιορδανία, Ουάδι αλ Μουτζίμπ, Νεκρά Θάλασσα, Ιορδανία

Ημέρα 10: Νεκρά Θάλασσα, Ιορδανία, Αμμάν

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Φόροι και επίναυλοι αεροδρομίων αξίας 440 €
  • Ξενοδοχεία 5*, επιλεγμένα και δοκιμασμένα, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν (δεν υπάρχουν επιλογές ξενοδοχείων, καθώς όλοι οι ταξιδιώτες μας διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Έχουμε επιλέξει αποκλειστικά ξενοδοχεία 5* που θα ικανοποιήσουν τους ταξιδιώτες μας). Στο Ουάντι Ραμ: lodge πολυτελείας με σκηνές στην έρημο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (στην κοιλάδα Ουάντι Ραμ: ειδικά διαμορφωμένα οχήματα με καρότσα).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά
Δεν Περιλαμβάνονται
  • φιλοδωρήματα
  • επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος και απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων) τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. 
  • Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). 
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
Πιθανά καταλύματα
9 καταλύματα
Δραστηριότητες
Σημειώσεις
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Caravel Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν
Επικοινωνήστε μαζί μας