Φώτα στη Πράγα - Κάρλοβι Βάρι - Δρέσδη
Τιμή ανά άτομο από 504 €

Φώτα στη Πράγα - Κάρλοβι Βάρι - Δρέσδη

από
504 €
κατ' άτομο
από
504 €
τιμή ανά άτομο
Φώτα στη Πράγα - Κάρλοβι Βάρι - Δρέσδη
Περιγραφή

Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Τσεχικής Δημοκρατίας που βρίσκεται στο κέντρο της Βοημίας στον ποταμό Μολδάβα. Η πόλη χρειάστηκε έντεκα αιώνες για να αποκτήσει την όψη που γνωρίζουμε σήμερα, μία πανέμορφη πόλη, ιδίως την περίοδο των Χριστουγέννων.

Από το 1920, το πλήρες επίσημο όνομα της πόλης είναι η «Πρωτεύουσα της Πράγας». Υπάρχει επίσης μια ιδιωματική φράση, «Πράγα – Καρδιά της Ευρώπης», που αναφέρεται στη θέση της μητρόπολης: βρίσκεται τόσο στη μέση της Βοημίας όσο και στη μέση της Ευρώπης.

4Νύχτες
4Προορισμοί
4Προγραμματισμένα καταλύματα
3Μεταφορές
Επίσκεψη
Δρομολόγιο

Ημέρα 1: Πράγα

Ημέρα 2: Πράγα

Ημέρα 3: Πράγα, Ντρέσδη, Πράγα

Ημέρα 4: Πράγα, Τσέσκι Κρούμλοφ, Πράγα

Ημέρα 5: Πράγα, Κάρλοβι Βάρι

Περιλαμβάνονται
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines.
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ:145€. 
  • Μια αποσκευή 23Kg και μια χειραποσκευή 8Kg / κατά άτομο.
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Check points & Δημοτικοί φόροι: 10€.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες
  • Προσωπικά έξοδα
Πιθανά καταλύματα
4 καταλύματα
Σημειώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Λόγω των τελευταίων μεταβολών της τιμής των καυσίμων και σύμφωνα με τους όρους της Aegean Airlines, σας ενημερώνουμε πως η τιμή καυσίμων των πτήσεων έχει υπολογιστεί με 1000 USD per Metric Ton ανά ώρα, για τα αεροσκάφη Α320-200 (based on FOB MED HIGH fuel index). Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής πάνω από 5% κατά τον μήνα πραγματοποίησης των πτήσεων η πιθανή διαφορά στο κόστος, επιβαρύνει το κόστος συμμετοχής των ταξιδιωτών.


Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε

Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 

Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο. Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε.

Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.

Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες

Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.

Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας