Χριστούγεννα: πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό τρένο 6 ημέρες
Τιμή ανά άτομο από 960 €

Χριστούγεννα: πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό τρένο 6 ημέρες

από
960 €
κατ' άτομο
από
960 €
τιμή ανά άτομο
Χριστούγεννα: πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό τρένο 6 ημέρες
Περιγραφή

Η Ελβετία είναι μια χώρα με έντονη φυσική ομορφιά, που κυριαρχείται από βουνοκορφές, κυλιόμενα λιβάδια και εντυπωσιακές λίμνες. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες έρχονται εδώ για να ζήσουν το τοπίο και επίσης εκπλήσσονται ευχάριστα από τους πολιτιστικούς θησαυρούς που βρίσκονται στις πόλεις και τα τουριστικά κέντρα. Μέρη όπως η Ζυρίχη, η Γενεύη, η Βασιλεία και η Λωζάνη προσφέρουν μουσεία παγκόσμιας κλάσης, ζωντανές σκηνές τέχνης, υπέροχη παλιά αρχιτεκτονική, εξαιρετικό φαγητό και όλες τις πολυτέλειες που έρχονται με υπέροχες πόλεις. Υπάρχουν επίσης πολλές μικρότερες πόλεις και θέρετρα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για όσους θέλουν να απολαύσουν το τοπίο.

Το κύριο αξιοθέατο για τους περισσότερους επισκέπτες είναι οι Ελβετικές Άλπεις. Ο πλήρης αντίκτυπος των βουνών είναι δύσκολο να εκτιμηθεί χωρίς να βυθιστείτε στο τοπίο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί. Πολλές γραφικές περιηγήσεις οδήγησης οδηγούν στα βουνά και κατά μήκος των λιμνών, ή για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν όλα τα είδη μονοπατιών πεζοπορίας. Το χειμώνα το σκι είναι ένα αγαπημένο χόμπι για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Πολλοί ταξιδιώτες ξεκινούν το ταξίδι τους στη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και έναν σημαντικό κόμβο μεταφορών. Για να δείτε την πόλη μια βόλτα στην Παλιά Πόλη, όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παλιά κτίρια, όπως το Μπαρόκ Zunfthaus zur Meisen που στεγάζει τη συλλογή κεραμικών του Ελβετικού Εθνικού Μουσείου, του Bürkliplatz, του Δημαρχείου και της Εκκλησίας της Παναγίας . Η Ζυρίχη είναι επίσης γνωστή για τα ψώνια της, με πολλά καταστήματα ανώτερων σημείων κατά μήκος της Bahnhofstrasse.

Η γραφική πόλη της Γενεύης βρίσκεται στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, περιτριγυρισμένη από βουνά. Η Παλιά Πόλη υψώνεται πάνω από την πόλη στην αριστερή όχθη, επισκιάζεται από τον Καθεδρικό Ναό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται το Μουσείο της Παλιάς Γενεύης, το Μνημείο της Μεταρρύθμισης και το Place du Bourg-de-Four. Η Βασιλεία και η Λωζάνη, δύο άλλοι δημοφιλείς προορισμοί, έχουν διατηρήσει επίσης όμορφες παλιές πόλεις και δικαιολογούν επίσκεψη.

Η Λουκέρνη έχει επίσης ένα καλά διατηρημένο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης και μπορεί να χρησιμεύσει ως καλή βάση για να εξερευνήσετε μερικά από τα κοντινά ορεινά εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του όρους Pilatus. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να ανέβουν στο βουνό με το τελεφερίκ και να επιστρέψουν στον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Για υπέροχη θέα στο βουνό, κατευθυνθείτε επίσης στο Rigi, ένα από τα πιο διάσημα σημεία ενδιαφέροντος γύρω. Από την κορυφή του τελεφερίκ υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας.

Η Ελβετία είναι ένας δημοφιλής χειμερινός προορισμός για σκι με πολλά χιονοδρομικά κέντρα, όπως Grindelwald, Gstaad, Mürren, Zermatt και το γνωστό St Moritz. Αυτά τα βουνά συχνάζουν επίσης από ορειβάτες, και το καλοκαίρι τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα εξυπηρετούν πεζοπόρους ή πεζοπόρους. Κοντά στο Zermatt βρίσκεται το διάσημο Matterhorn, το οποίο προκαλεί τακτικά έμπειρους ορειβάτες.

5Νύχτες
10Προορισμοί
2Προγραμματισμένα καταλύματα
6Μεταφορές
Επίσκεψη
Δρομολόγιο

Ημέρα 1: Βασιλεία, Γενεύη

Ημέρα 2: Γενεύη

Ημέρα 3: Γενεύη, Λωζάνη, Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη, Ζυρίχη

Ημέρα 4: Ζυρίχη

Ημέρα 5: Ζυρίχη, Φράιμπουργκ (Επαρχία), Σάφφχαουζεν, Ζυρίχη

Ημέρα 6: Ζυρίχη, Τσουρ, Άγιος Μωρίτσιος, Ζυρίχη, Βασιλεία

Περιλαμβάνονται
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines.
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ:165€. 
  • Μια αποσκευή 23Kg και μια χειραποσκευή 8Kg / κατά άτομο.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Δημοτικοί φόροι
  • Μεταφορά από Ζυρίχη - Chur και επιστροφή μαζί με το Αλπικό τρένο: 110€.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες
  • Προσωπικά έξοδα


Πιθανά καταλύματα
2 καταλύματα
Σημειώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Λόγω των τελευταίων μεταβολών της τιμής των καυσίμων και σύμφωνα με τους όρους της Aegean Airlines, σας ενημερώνουμε πως η τιμή καυσίμων των πτήσεων έχει υπολογιστεί με 1000 USD per Metric Ton ανά ώρα, για τα αεροσκάφη Α320-200 (based on FOB MED HIGH fuel index). Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής πάνω από 5% κατά τον μήνα πραγματοποίησης των πτήσεων η πιθανή διαφορά στο κόστος, επιβαρύνει το κόστος συμμετοχής των ταξιδιωτών.


Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε

Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 

Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο. Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε.

Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.

Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες

Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.

Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας