4ήμερη εκδρομή στο Παρίσι, Γαλλία
από 265 €
Paris, France

4ήμερη εκδρομή στο Παρίσι, Γαλλία

Μεταφορές + Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 - Αναχώρηση: Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023
Ref ID: 4074644
τιμή ανά άτομο από
265 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 - Αναχώρηση: Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Το Παρίσι, που βρίσκεται στον ποταμό Σηκουάνα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Είναι μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις στον κόσμο και θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις, τόσο πολύ που έχει ονομαστεί η Πόλη της Αγάπης. Το Παρίσι προσφέρει ιστορικά αξιοθέατα, μνημεία, ευχάριστη ατμόσφαιρα, υπέροχα καφέ, πάρκα και μουσεία που ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της Πόλης του Φωτός, συμπεριλαμβανομένου του ποταμού Σηκουάνα, είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η πόλη φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα παλιά κτίρια στον κόσμο, όπως το Le Tour Eiffel, η Παναγία των Παρισίων, η Sacre Coeur, η Αψίδα του Θριάμβου, το Παλάτι των Βερσαλλιών, το Moulin Rouge ή το Hotel des Invalides. Δεν υπάρχει τέλος στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να δείτε σε αυτή την πόλη, αλλά το Λούβρο, ένα από τα καλύτερα μουσεία στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού, δεν πρέπει να χάσετε. Το Παρίσι διατηρεί τεράστια επιρροή στη σφαίρα της τέχνης και του design και φιλοξενεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σύγχρονα κτίρια όπως το La Défense, το Centre Pompidou, το Institut du Monde Arabe ή το Stade de France. Το Παρίσι είναι μια πόλη με απέραντη ζωντάνια και ομορφιά και είναι ένας καταπληκτικός και συναρπαστικός προορισμός. Με την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κληρονομιά, το Παρίσι είναι η πόλη που όλοι θέλουν να δουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

16 Φεβ
Μεταφορά αναχώρησης
Αναχώρηση
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR8138 - Διαχείριση πτήσης από: TPS
14:05 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
16:10 - Beauvais, Beauvais-Tille (BVA)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR8138 Διαχείριση πτήσης από:  TPS
Κατηγορία καμπίνας: Economy
16 Φεβ
Διαμονή
3 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème 7,4 Καλό
Paris - Στα 3,8 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟ2 Rue Cambronne, Paris 75015 Standard δίκλινο δωμάτιο (double), 1 διπλό κρεβάτι - 1 διπλό κρεβάτι
Αυτό το κατάλυμα (ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème, 15ο Αροντισεμάν, Παρίσι) απέχει 4 λεπτά με το αμάξι από: Πύργος του Άιφελ και 5 λεπτά από: Εκθεσιακό Κέντρο Paris Expo Porte de Versailles. Αυτό το ξενοδοχείο απέχει 2,7 χλμ. από: Ηλύσια Πεδία και 3,1 χλμ. από: Κατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία). Χαρείτε τη θέα από το αίθριο και κάντε χρήση παροχών, όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και υπηρεσίες concierge. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν κατάστημα δώρων/περίπτερο με εφημερίδες, τηλεόραση σε κοινόχρηστο χώρο και μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Διαμείνετε σε ένα από τα 527 δωμάτιά μας, τα οποία διαθέτουν τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα μπάνια διαθέτουν ντουζιέρες και πιστολάκια μαλλιών. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλέφωνα, καθώς επίσης χρηματοκιβώτια και γραφεία.
19 Φεβ
Μεταφορά μετ' επιστροφής
Επιστρέψει
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR8139 - Διαχείριση πτήσης από: TPS
8:30 - Beauvais, Beauvais-Tille (BVA)
12:20 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR8139 Διαχείριση πτήσης από:  TPS
Κατηγορία καμπίνας: Economy
τιμή ανά άτομο από
265 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας